perjantaina, joulukuuta 18, 2009

Torstai

Keskiviikkoillan ohjelmaksi muodostuikin sitten telsun katsomista ja nukkumista hotellihuoneessa... no, Sari sentaan kavi Wahlgreensilla ostelemassa karkkia ja juotavaa. Taytyy muuten korjata, etta minahan siis en nukkunut edellisena yona 14 tuntia, koska valvoin niinkin myohaan kuin 11 pm asti!
Joo, ei ihan akkua riittanyt enaa lahtea musaklubille niin kuin meinattiin.

Torstaiaamuna oltiinkin sitten pirteita jo seitseman aikaan, kun heratys soi. Pikavalmistautumisen ja express-aamiaisen jalkeen kipitimme 3th avenuen ja 23. kadun kulmaan odottelemaan bussia, joka vei meidat shoppailijan ihmemaahan: Woodbury Common Premium Outlets -ostos"kylaan". Me mentiin sinne ihan vaan kattelemaan, ei tietenkaan ostettu mitaan, kun ei tarvittu mitaan... ja uskoo ken haluaa. Huh mika paikka, laittoman edullisia merkkituotteita ja tuttujen kauppojen aleversioita, joissa kuitenkin oli samanlaisia tuotteita kuin kaupungillakin, eli ei mitaan 'viime kauden', ainakaan kaikki. Siella onnistui myos itsensa ravitseminen ravintolakompleksissa, ja toki raikasta pakkas-ulkoilmaakin saatiin, siella kun tosiaan kaupat oli ripoteltu mataliin sieviin rakennuksiin isohkolle ulkoalueelle, eli ei mikaan sisaostoskeskus niinkuin ehka odotin. Olikin muuten kylma! Ja niin, olihan sentaan pipot pakko ostaa.

Matka tuohon ihanuuteen piti olla 'one hour bus trip', mutta menomatka kesti ruuhkien takia lahes puolitoista tuntia ja paluu viela kauemmin. Matkasimme halki koko Manhattanin ja pohjoispaasta sitten Hudsonjoen yli pois saarelta. Ihan upealta naytti Cityn siluetti sieltakin sillalta.

Takaisin hotellilla olimme vasta seitseman aikoihin illalla, ja aika vasyksissa taas. Saimme kuitenkin aikaiseksi pienen levon jalkeen raahautua tuohon kulman taakse Dos Caminos -meksikolaispaikkaan margaritalle ja syomaan.



Oli hyvaa, seka juomat etta ruuat. Margaritan, sangrian, ruuan ja mun supertrendikkaiden paljettileggingsien (joita Sari siis kammoaa) yhdistelma sai Sarin niin uuvuksiin, etta meinasi sammua poytaan, joten osan ruoka-annoksistamme tuhottuamme katsoimme viisaimmaksi siirtya taas huoneeseen ja melko pian myos unten maille.

Toki seurasimme ensin tollosta laatuohjelmaa, kuten The Real Housewives of Orange County. Reality-suosikkimme on kuitenkin tana aamuna bongattu "Dance Your Ass Off" (joo, OIKEESTI) jossa rankasti ylipainoiset ihmiset opettelevat showtanssia (tankotanssia ja strippausta lahinna) ja kilpailevat siina, samalla laihtuen. OMG. Oltiin aluksi ihan varmoja, etta kyseessa on jokin "Tanssii tahtien kanssa" -parodia, mut kun ei.