lauantaina, joulukuuta 19, 2009

Perjantai ja lauantai



Perjantain päiväohjelmassa oli Greenwich Villagessa pöllöilyä ja Grand Central Stationin vierailu. Greewich Village tarjosi aurinkoa ja jäätävää viimaa, joten välillä jouduttiin poikkeamaan putiikeissa lämmittelemässä. Mukaan tarttui postitustarvikkeita ja viimeisiä tuliaisia. Kahvilla maistettiin aitoa juustokakkua. Oli maukasta, mutta tuhtia tavaraa.



Villagen kierros päättyu NYU:lle, jossa meitä, ilmeisen hehkeitä neitokaisia, pyydettiin mukaan musiikkivideon kuvauksiin. Tietenkään ei kieltäydytty. Tuotanto näytti sen verran massiiviselta ja ammattimaiselta, että ihmettelempä, jos tässä ei kirjoittele tuleva MTV-stara. Tai sitten vähän liioittelen...



Grand Central oli upea, mutta onhan noita taloja maailma pullollaan, joten eväskaupan kautta siirryttiin hotskulle valmistautumaan teatteri-iltaan. Eli päikkäreille.

My First Time oli neljän näyttelijän esitys, jossa kerrottiin erilaisia tarinoita ekasta kerrasta. Mukiinmenevä, mukava esitys, jota oli helppo seurata myös englantia vieraana kielenä puhuvan. Totesin taas saman kuin Lion Kingissä; minua hieman häiritsi ylireagoiva yleisö. Jöröjunttisuomalaiselle yleisön ooh/hihi-reaktiot lähes jokaiseen vuorosanaan tuntuivat vierailta. Vähän myös ihmetytti yleisössä olleiden aikuisten naisten hermostuneet hihitykset ekojen kertojen tarinoille. Mut esitys oli jokatapauksessa hyvä. Teatterin jälkeen painuttiin taksilla hotskulle ja unten maille. Onnistuttiin siis koko viikko välttelemään villejä iltamenoja. Seuraavalla kerralla pitää vähän tinkiä päiväohjelmasta, että jaksaa iltasella riekkua enemmän.

Lauantaina ehdittiin vielä ennen JFK:lle lähtöä poikkeamaan Madison avenuen ja 51 Streetin välissä Victoria's Secretissä. Laukut oli ennen keikkaa pakattu, joten tiedossa oli, ettei niihin mahdu enää yhtään mitään. Jotain pientä kuitenkin tarttui mukaan ja hotellin aulassa niitä sitten survottiin väkivalloin erilaisiin koloihin. Taksimatkalla lentokentälle sateli jo lunta, mutta liukas sää ei ainakaan meidän taksikuskin tilannenopeuksiin vaikuttanut mitenkään huomattavasti. Kentälle kuitenkin päästiin hyvin ja lähtöselvityskin hoitui ongelmitta. Lähtöselvitystiskillä virkailija kuitenkin varoitteli jo sään mahdollisestivaikuttavan tuleviin aikatauluihin. Aavistukset osuivat oikeaan ja lopulta pääsimme ilmaan noin 2,5 h aikataulusta jäljessä. No hyvä sekin, jälkeenpäin saatiin lehdistä lukea, ett satoja lentoja oli peruttu sään vuoksi.

Lento meni myöhästymistä lukuunottamatta hyvin. Tällä kertaa eväitäkin oli riittävästi. Nyt on vielä vähän polla sekaisin tunneista. Mukavan viikon jälkeen oli ilo huomata, että talvi on tullut ja pääsee odottelemaan valkeaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti