torstaina, joulukuuta 17, 2009

Keskiviikko



Eilisen tyhjennyspaivan ja 14 tunnin younien jalkeen suuntasimme reippaina Cental Parkin lenkille. Lenkin jalkeen aamupalat huiviin ja baanalle, kohteena taidetta MoMAssa. Sitahan loytyi kuuden kerroksen verran. Ihan jokaisessa kerroksessa emme jaksaneet kayda, muutamia kauniita ja oivaltaviakin teoksia sattui silmiin. Monetin Waterlilliesia yritimme valtella, mutta osoittautui mahdottomaksi. Museokaupasta tarttui mukaan jotain helppoa kotiinkannettavaa (lasiesineita).

MoMAlta hyppasimme metroon kohti Brooklyn Bridgea, mutta jaimme vaaralla asemalla pois. Niinpa tutustuimme myos Chinatowniin. Autenttista tunnelmaa pienine jokapaikasta tulvivine ihmisineen ja innokkaine laukkukauppiaineen oli kylla, tuli pahoja flashbackeja viime kesalta. Paivan kohokohtana sivukujilla etniselta taustaltaan afroamerikkalainen kadunkulkija tuijotti meita pitkaan ja lopulta sai suustaan vain hammastyneen huokaisun: "Shi-it!" Imartelevaa.

Brooklyn Bridgelle osuimme auringon laskun aikaan, maisemat olivat upeat auringon heijastuessa pilvenpiirtajien ikkunoista. Neiti Vapauskin nayttaytyi valimatkan paasta. Sillan jalkeen poikkesimme pizzalle Grimaldiin Brooklynin puolella. Nyt takaisin hotellilla miettimassa illan ohjelmaa. Paiva NYCssa ollut aurinkoinen, mutta tuulinen ja kylma. Eilisesta ruokamyrkytyksesta on suurinpiirtein selvitty. Nyt kuitenkin naistenhuo...

1 kommentti:

  1. Hyvä, että Sartsa on taas voimissaan. Toivottavasti meni sillä ohi.

    Taas kuulostaa huipulta tuo päivän ohjelma, voihan vitsit. Nauttikaa (ja sen varmast teettekii) :)

    Santsu
    (joka kirjottelee tänne koko ajan...)

    VastaaPoista