maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Maanantai


Eilen tarkastimme Museum of Natural Historyn. Olihan siella kaikenlaisia lasikuidusta ja muista valoksista tehtyja elainfiguureita. Jopa etuaulan fossiilit olivat armotonta huijausta. "Ehdotetulle" 16 dollarin paasylipulle ei paljon katetta loytynyt. No, vanhana origamiharrastajana origamein koristeltu joulukuusi viehatti ja museokaupasta sai ostettua ylimakean pimeassa hohtavan dinosauruspyjaman (kokoa 4-vuotias) seka sammakkotatskoja.

Kuvut ravittiin Broadwayn ja 80. kadun kulmassa Zabarissa natiivien seurassa. Paivan aikana seikkailtiin metrolla. Kaytiin vahingossa myos huudeilla Harlemissa, muuten metrolla matkustelu onnistu hyvin. Muutamia tyhjia katseita ja unisia ihmisia tavattiin asemilla.

Iltasella kaytiin tarkastamassa Lion King, joka oli tietenkin hieno ja elamyksellinen. Lippuja ei tosin hinnan puolesta olisi kannattanut etukateen ostaa. Samalla keikalla nahtiin Times Square iltavalaistuksessa, joka oli verrattavissa paivanvaloon.

Sunnuntai New Yorkissa oli sateinen. Nyt ilma nayttaa kirkkaalta ja suuntana etelainen Manhattan. Kuvia lisaillaan, kunhan onnistutaan siiramaan.

1 kommentti:

  1. Nou, miun kommentti hävis taivaan tuuliin!

    Mutta siis päivittelin vierailuanne huudeille Harlemiin, erijännittävää. Jopa jännittävämpää kuin mikään skeittikauppa ikinä ;)

    Hauskaa lukee näitä teiän päivityksiä, lisää vaan. Ja onnistunutta matkanjatkoa!

    Santsu

    VastaaPoista